gel6

ONLINE CLASSES

Nederland is in lockdown, we blijven allemaal zoveel mogelijk thuis. Daarom bieden wij tegen een leuke lockdown prijs online classes aan! Sharing is caring! Deze periode is uiterst geschikt om je kennis bij te spijkeren. Ben je op zoek naar een leuke workshop, online cursus of een class voor nail art of iets binnen de nagelstyling? In deze lijst zit vast iets wat interessant voor jou is! Je volgt de classes live met 1 van onze educators en je kan deze dan ook terug kijken. Wij zetten de leukste online live classes voor je op een rijtje.

PRE BIAB
LIVE CLASS

Prijs: €49,95

Duur: 3 uur 

BIAB IS HOT! Een product wat niet kan missen in jouw salon of wat perfect is voor jouw eigen natuurlijke look! Maar het is ook een product voor mensen met ervaring. Toch horen wij vaak dat mensen alleen BIAB willen leren of te weinig ervaring hebben om deze behandeling uit te voeren. Voor deze mensen hebben wij de PRE-BIAB ONLINE CLASS. Wij voeren dus GEEN BIAB behandeling uit. 

Maar w
at is BIAB eigenlijk?

SALON
MANAGEMENT
gel8

Heb jij altijd al voor jezelf willen beginnen maar weet je simpelweg niet hoe? Of wil jij je verdiepen in het runnen van een eigen salon? Dan is dit de perfecte class voor jou.

 

Waar moet je allemaal aan denken? Hoe bereken jij jouw prijzen? Hoe kan je klanten werven? Welke verzekeringen moet je allemaal afsluiten en waarom? Allemaal vragen die aan bod komen tijdens deze class. De basis voor een goede ondernemer!

Prijs: €49,95

Duur: 3 uur

gel10
MANICURE &
single color
CLASS

Er is niets bevredigender dan een perfect gelakte single color! Ben je op zoek naar het perfectioneren van jouw technieken, of wil jij zelf perfect jouw eigen nagels kunnen lakken? Dan is dit JOUW class!

Tijdens deze class behandelen wij het aanbrengen van een single color met gelpolish.

Prijs: €39,95

Duur: 3 uur 

Hou onze instagram in de gaten voor de aankomende art workshops en tutorials!