JUNIOR CLASSES

De JUNIOR classes zijn ontwikkeld om jou de basis van nail art te leren. De masterclass bestaat uit 2 verschillende classes: 1. de JUNIOR ART class en 2. de JUNIOR TECHNIQUE class. Na het afronden van deze lessen kan je goed beginnen met nail art en je zeker verder te ontwikkelen. Het is mogelijk om deze MASTERCLASS als 2 losse lessen te boeken.

 

Naast de JUNIOR MASTERCLASS bieden wij ook de "UPGRADE YOUR POLISH ART SKILLS" aan. Deze class is uitsluitend voor beginners. In deze les behandelen wij beginners art en technieken met normale nagellak. 

JUNIOR
MASTERCLASS

De JUNIOR MASTERCLASS bestaat uit 2 delen:

- JUNIOR ART CLASS

In deze class focussen wij op jouw inspiratie bron en junior art.

- JUNIOR TECHNIQUE CLASS

In deze class verdiepen wij ons in verschillende junior technieken.

basis adviseren wij jou om de "Manicure and nail basics class" te volgen. In deze class krijg je de perfecte basis. De Junior art class is een vervolg op de "Manicure and nail basics class". Als je al enige ervaring hebt met gelpolish is deze class perfect om mee te beginnen!

Prijs: €199,-

Duur: 4 uur (Lunch niet inbegrepen)

In de JUNIOR ART CLASS leer jij nail art die jij als basis zou moeten weten. Dit is het type nail art die je snel kan doen, maar waar je als beginnende nail artist zeker een wauw effect mee gaat creëren!

Je gaat hier beginnen met het creatieve process om geïnspireerd te raken van jouw omgeving.

In deze les starten wij gelijk met nail art en inspiratie. Voor een goede

JUNIOR
ART CLASS
JUNIOR
TECHNIQUE
CLASS

In de JUNIOR TECHNIQUE CLASS gaan wij werken aan de basis technieken van nail art. We verdiepen ons verder in folies, chromes en verschillende pigmenten. Wat kan je eigenlijk allemaal als je verschillende technieken combineert? Wat zijn de tips om chrome perfect te kunnen aanbrengen?

 

Wij behandelen in deze les voornamelijk de band die je met jouw

penseel hebt. We gaan ons verdiepen in verschillende technieken om ervoor te zorgen dat je goed kennis maakt met de mogelijkheden van jouw penseel. In deze les starten wij gelijk met nail art en inspiratie. Voor een goede basis adviseren wij jou om de "Manicure and nail basics class" te volgen. In deze class krijg je de perfecte basis. De Junior technique class is een vervolg op de "Junior art class". Als je al enige ervaring hebt met nail art is deze cursus perfect om mee te beginnen!

Prijs: €199,-

Duur: 4 uur (Lunch niet inbegrepen)

Vind je nail art super leuk, of wil jij in jouw salon nail art kunnen aanbieden met normale nagellak? Heb jij een vrijgezellenfeestje of een babyshower? Dan is deze class de manier om ervoor te zorgen dat je genoeg tips en tricks in huis heb om goed te kunnen arten met normale nagellak. ART IS FOR EVERYONE!

Prijs: €249,-

Duur: 5 uur (Lunch inbegrepen)

UPGRADE YOUR POLISH ART SKILLS
NORMALE NAGELLAK