BASICS CLASSES

Een goede basis is essentieel om je te begeven in deze wereld. Nail art en styling is namelijk meer dan alleen maar lakken! Je bent tenslotte bezig met een lichaamsdeel van een anders mens. Wij staan voor professionaliteit en dat begint bij een goede basis.

zodat je een goed nagel onderzoek kan doen als je de nagel gaat preppen voor welke behandeling dan ook!

In deze class behandelen wij veel theorie. Knowledge is power, remember? Wij lakken hier geen nagels! Deze class is gecreëerd om jouw de beste basis kennis te kunnen meegeven.

Prijs: €249,-

Duur: 5 uur (Lunch inbegrepen)

In deze class behandelen wij alles op het gebied van de natuurlijke nagel. Een goede prep is het halve werk! In de "MANICURE AND NAIL BASICS" verdiepen we ons in de basics van de natuurlijke nagel. Voor deze class heb je GEEN model nodig, maar je moet zelf wel met schone nagels komen. Je gaat namelijk bij elkaar en op jouw eigen nagels oefenen. 

In deze class behandelen wij ook de belangrijkste schimmels en bacteriën

 

Manicure
and nail basics

Prijs: €229,-

Duur: 4 uur (Lunch niet inbegrepen)

Als officiële distributeur van The Gelbottle hebben wij je juiste info hoe je moet werken met de originele BIAB! In deze BIAB class behandelen wij hoe jij de natuurlijke nagels kunt laten groeien met een rubber base of BIAB. Geef jouw klanten de perfecte BIAB behandeling!

Deze class is gecreëerd om jouw de beste basis kennis te kunnen meegeven over het voordeel van deze producten. In deze class krijg je een korte versie over het voorbereiden van de natuurlijke nagel. Ervaring met gelpolish is wel een vereiste!

BIAB & RUBBER
BASE
Nail that
single color

Er is niets bevredigender dan een perfect gelakte single color! Ben je op zoek naar het perfectioneren van jouw technieken, of wil jij zelf perfect jouw eigen nagels kunnen lakken? Dan is dit de opleiding die je nodig hebt om er voor te zorgen dat jij op goed niveau een single color perfect kan lakken.

Tijdens deze class behandelen wij het aanbrengen van een single color

behandeling. We behandelen in deze class een goede basis van de nagels om jouw behandeling goed uit te voeren. Om meer diepgang in jouw basiskennis te creëren raden wij jou aan om ten alle tijden ook de "MANICURE AND NAIL BASICS" basis training te volgen.

Prijs: €299,95

Duur: 5 uur (Lunch niet inbegrepen)

Leer hoe jij jouw eigen stijl kan ontdekken en zoek uit hoe jij jezelf als artiest zou willen neerzetten met onze BRANDING, IDENTITY & PHOTOSTYLING class. 

 

Tijdens deze class gaan wij ons verdiepen in jouw eigen identiteit. Als jij

weet wie jij bent, wat jouw stijl is en wat je zou willen bereiken, kan je het makkelijker maken om jezelf op de kaart te zetten. In een wereld 

waar al veel artiesten en stylisten zich bevinden is het goed om jezelf te kunnen onderscheiden. Als ondernemer is het belangrijk om je eigen identiteit te vinden zodat alles een goed en sterk concept gaat worden! Dat zal je uitstralen en op die manier word je ook aantrekkelijker voor je klanten en opdrachtgevers! Be different! Be YOU! Let's build your brand together!

Prijs: €299,-

Duur: 5 uur (Lunch inbegrepen)

branding,
identity &
photostyling

Heb jij altijd al voor jezelf willen beginnen maar weet je simpelweg niet hoe? Of wil jij je verdiepen in het runnen van een eigen salon? Dan is deze class de perfecte optie voor jou.

 

Waar moet je allemaal aan denken? Hoe bereken jij jouw prijzen? Hoe kan je klanten werven? Welke verzekeringen moet je allemaal afsluiten en waarom? Allemaal vragen die aan bod komen tijdens deze class. De basis voor een goede ondernemer!

Prijs: €299,-

Duur: 5 uur (Lunch inbegrepen)

SalON
management