ADVANCED CLASSES

De ADVANCED masterclass is ontwikkeld om jezelf verder te ontwikkelen na de Junior masterclass. De masterclass bestaat uit 2 delen: 1. de ADVANCED art class en 2. de ADVANCED technique class. Het is mogelijk om de masterclass als 2 losse lessen te boeken.

ADVANCED
masterclass

De ADVANCED MASTERCLASS bestaat uit 2 delen:

- ADVANCED ART CLASS

In deze class focussen wij op jouw inspiratie bronnen en advanced art.

- ADVANCED TECHNIQUE CLASS

In deze class verdiepen wij ons in verschillende advanced technieken.

In deze les starten wij gelijk met nail art en inspiratie. Voor een goede  basis adviseren wij jou om de "Manicure and nail basics class" te volgen. In deze class krijg je de perfecte basis. De Junior art class is een vervolg op de "Manicure and nail basics class". Als je al enige ervaring hebt met gelpolish is deze class perfect om mee te beginnen!

Prijs: €199,-

Duur: 4 uur (Lunch niet inbegrepen)

Ben je toe aan meer uitdaging op het gebied van nail art? Heb je de basis al onder de knie en wil je jouw nail art basics naar een next level tillen? Schrijf je dan in voor de ADVANCED ART CLASS. Hier gaan we werken met printen en patronen zodat je leert om verschillende soorten printen te bekijken en je te laten inspireren door wat je ziet in je omgeving. Hoe ga jij dit vertalen naar nail art?

ADVANCED
ART CLASS
ADVANCED
TECHNIQUE
CLASS

In de ADVANCED TECHNIQUE CLASS gaan wij ons verder verdiepen in nail art in verschillende technieken. Zoals designs maken met stenen of glitters. Hoe combineer je verschillende technieken? Hier in deze class besteden wij veel tijd aan de band die je met jouw perseel hebt. Werk je wel met een juist penseel of weet je eigenlijk wel wat er allemaal mogelijk is met jouw penseel?

We gaan ons verdiepen in verschillende technieken om ervoor te zorgen dat jij precies weet wat jij met jouw penseel en verschillende type penselen kan doen. In deze les starten wij gelijk met nail art. Voor een goede basis adviseren wij jou om de "Manicure and basics class" te volgen. In deze class krijg je de perfecte basis. De Advanced technique class is een vervolg op de "Advanced art class". Als je al enige ervaring hebt met nail art is deze cursus perfect om mee te beginnen!

Prijs: €249,-

Duur: 5 uur (Lunch inbegrepen)